perjantai 10. helmikuuta 2017

Ulos kaapista!

On aikoja, jolloin poliittisen toisinajattelijan on viisainta keskittyä puimaan nyrkkiä taskussa. Esimerkiksi Stalinin Neuvostoliiton toisinajattelevista virkamiehistä viisaimmat välttivät vankileirien saariston.

Me Suomessa, Euroopassa ja koko läntisessä maailmassa kuitenkin elämme ympäristössä, jossa julkinen toisinajattelu ei (vielä) johda yöllisiin asemiesten vierailuihin ja salaperäiseen katoamiseen, josta parhaat ystävämmekään eivät uskalla puhua. Oppimalla tilannetajua ja somekuria edes työpaikkamme eivät ole vaarassa. Kun vastustamme Narratiivia, tehkäämme se avoimesti. Näin tunnistamme todelliset ystävämme, todelliset vastustajamme ja saamme vielä mielerauhan kaupan päälle. Eikä tarvitse kuin olla oma, kokonainen, sensuroimaton itsensä! Kun avoimelle linjalle siirtyy, tapahtuu myös jotain hämmentävää, innostavaa ja imartelevaa: kohtaamme ihmisiä, jotka ovat helpottuneita siitä, etteivät olekaan ajatustensa kanssa yksin. Etteivät olekaan hulluja, vaan vankeina mielisairaalassa, jota mielenvikaiset johtavat. Omalla kohdallani kymmenkunta ystävääni, sukulaista ja työtoveria kuuluu tähän joukkoon, mukaan lukien isäni. Yhtäkään negatiivista reaktiota en ole saanut ihmisiltä, joiden mielipide merkitsee jotain.

On tietysti varauduttava ja otettava huomioon, että vasemmistolainen vastustajasi saattaa yrittää tuhota toimeentulosi, mustata maineesi ja tehdä sinusta esimerkin. Sotaa käydessä on osattava valita taistelunsa. Lisäksi kaikkien tuleen lukea Vox Dayn SJWs always lie, nykyajan Sodankäynnin taito. Kulttuuria voi muuttaa vain pelaamalla avoimesti, ja siksi meidän on tultava esiin.

Tässä pääpiirteiset, lyhykäiset ohjeet:

1. Ulos kaapista. Näin rohkaiset kaltaisiasi tekemään samoin. Emme ole yksin, eikä meidän tarvitse taistella yksin.

2. Älä ole kiinnostunut suvakkien mielipiteistä. Älä edes kunnioituksesta. He eivät kunnioita sinua koskaan, etkä koskaan tule muuttamaan heidän mielipiteitään. Ainakaan olemalla kiva ja kohtelias. Sitä on nyt yritetty 50 vuotta. Ei toimi saatana.

3. Etsi aktiivisesti muista kaltaisiasi. Meitä on miljoonia ympäri maailman.

4. Älä kyllästy voittamaan.

Älä koskaan kyllästy voittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti